Uitbreiding Jeans Centre in Venray

Door NEWWORLD, maandag 28 november 2016 08:14

Uitbreiding Jeans Centre in Venray

Afgelopen donderdag is de nieuwe Jeans Centre winkel aan de Grotestraat in Venray, geheel volgens een nieuw concept geopend. "Deze winkel ademt waar we voor staan en denim speelt hierin een hoofdrol", geeft CEO Peter Berg aan. "Het stoere en authentieke van ons merk zie je terug in het hout en staal van het interieur en de denim gerelateerde accessoires."

De huidige doelgroep van Jeans Centre is erg breed. Van een tienerzoon die met zijn moeder op zoek is naar een jeans in de juiste lengtemaat, tot een veertig plusser die graag extra advies wil. Toch wil Jeans Centre met dit concept, naast de huidige klant, ook de groep van 25-35 jaar nog meer aanspreken. ‘De beleving die voor deze groep belangrijk is, klopt in dit concept. De deskundigheid is in al onze winkels te vinden, maar hier is extra focus gelegd op de beleving door het interieur.’ De winkel in Venray heeft daarnaast ook een kids en teens collectie.

In de winkel hangt een groot scherm waarop de klant direct kleding kan bestellen als het gewenste item niet in de winkel te verkrijgen is. Ook collecties die niet in de winkel hangen, zijn direct te bestellen en worden gratis bij de klant thuis bezorgd. Op die manier zijn alle maten en fits voor de klant beschikbaar. ‘Een prima service, die past bij ons concept als jeansspecialist’, geeft Peter Berg aan.

(Bron: Jeans Centre Venray)


Nieuwsfoto's bezoekers


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.